itulau_fanua

tala fou

Mata o le taua i le va o Rusia ma Iukureini e aafia ai le maketi cashmere?

O le maketi cashmere i Saina e mautu pe a uma aso malolo CNY, e oʻo lava i le manaʻoga e le malosi, ae o loʻo faʻasolosolo malie.Fa'atasi ai ma faiga fa'avae tau tupe ma le fa'alauteleina o fa'amoemoega o tau, e sili atu ona lelei le maketi.

Ae paga lea o le taua i le va o Rusia ma Iukureini na pa i le FEB.24,2022.Na aafia ai le tamaoaiga o le lalolagi.O fa'atauga a Amerika na pa'u tele, ma fa'atupu ai se fa'afitauli tau tupe.I se taimi pupuu, o le taua na faʻaitiitia ai le matafaioi a le Euro i le faiga faʻavaomalo faʻavaomalo, e fesoasoani tele mo tupe e toe foʻi atu i le US, i le taimi nei, o se vaega o le tupe na tafe atu i Saina ma faʻalauiloaina le tulaga o tupe Saina CNY i. le lalolagi.O le fesuiaiga o tupe mai fafo i le va o le CNY ma le USD e malosi ma malosi.

O le tau o le suauʻu faʻavaomalo ua siʻitia tele ona o le taua, na aʻafia saʻo ai manaoga o tagata faatau.I se taimi pupuu, o maketi cashmere e fesuisuiai.I se taimi umi, o maketi cashmere e ono vaivai ma vaivai e ala i laʻasaga faʻatasi ma le paʻu o le lalolagi.

20220330015259_68886


Taimi meli: Nov-30-2022